Produse și Servicii

Green Solar Fotovoltaic oferă servicii complete, începând de la elaborarea unui proiect, suport în achiziția celor mai performante panouri fotovoltaice și comercializarea acestora până la mentenanță perioadică necesară pentru o funcționare corespunzătoare.

Serviciile noastre

01.

Panouri Solare Fotovoltaice

Comercializăm și asigurăm montajul de panouri solare și sisteme fotovoltaice complete. Găsim soluții potrivite pentru nevoile tale și elaborăm proiecte de calitate.

02.

Mentenanță Sistem de Alimentare

Produsele noastre au o durabilitate îndelungată datorită calității înalte. Oferim servicii de mentenanță și asistență în cazul oricărei probleme întâmpinate.

03.

Instalare Pompe de Căldură

Pompele de căldură reprezintă o metodă eficientă de încălzire sau răcire a locuinței spre deosebire de alte metode tradiționale și asigură confortul necesar.

Panouri fotovoltaice și Sisteme fotovoltaice

Comercializăm și instalăm panouri solare fotvoltaice. Elaborăm și instalăm sisteme fotovoltaice ”on-grid” și ”off-grid” în funcție de nevoile fiecărui client în parte.

În primul rând ne asigurăm că înțelegem exact nevoile clienților noștri și elaborăm un proiect inițial în baza acestora, oferim suport în achiziția celor mai performante panouri fotovoltaice de pe piață, ne asigurăm că montajul executat respectă toate normele în vigoare și oferim mentenanța necesară pentru ca întregul sistem fotovoltaic să funcționeze în parametrii optimi ani de zile. Instalarea de panouri fotovoltaice reduce semnificativ costurile cu energia electrică și are un impact pozitiv semnificativ asupra mediului înconjurător, energia fotovolotaică este o energie verde care nu produce niciun fel de emisii poluante dăunătoare.

Sistemele fotovoltaice se împart în două mari categorii și anume ”on-grid” și ”off-grid”. Sistemele ”on-grid” sunt sistemele care funcționează în strânsă legătură cu sistemul național de distribuție a energiei iar cele ”off-grid” sunt cele care funcționează independent de sistemul de distribuție.

Pompă de Căldură

Comercializăm și instalăm pompă de căldură de cea mai bună calitate.

Pompele de căldură reprezintă o metodă eficientă de încălzire sau răcire a locuinței spre deosebire de alte metode tradiționale. Acestea asigură confortul necesar într-o locuință atât în timpul sezonului cald, în care temperaturile sunt foarte ridicate, cât și în timpul sezonului rece, în care temperaturile înregistrează valori negative.  Pompa de căldură reprezintă alegerea ideală pentru a asigura confortul necesar oricărei persoane dar prezintă și beneficii legate de costurile mai reduse la energia electrică și protejarea mediului.

Pașii unui proiect

01.

Consultanță și Proiectare

Echipa noastră specializată în domeniul energetic va realiza proiectul tehnic de la 0 în funcție de nevoile clienților. Ținem cont de toate aspectele și găsim cele mai bune soluții.

02.

montaj specializat

Oferim montaj specializat realizat de echipa noastră profesionistă în domeniul energiei fotovoltaice. Panourile solare fotovoltaice necesită atenție specială.

03.

Dosarul de Prosumator

Oferim suport în întocmirea dosarului complet de prosumator, energia neutilizată poate fi comercializată prin contoarele bidirecționale.

04.

mentenanță anuală

Ne asigurăm că întregul sistem fotovoltaic și panourile solare fotovoltaice  funcționează în parametrii normali astfel încât acestea să ofere randamanetul așteptat.

Cere Oferta

Alege energia viitorului! Noi îți oferim spre achiziție cele mai performante sisteme fotovoltaice de pe piață, panouri fotovoltaice și servicii de montare kit-uri fotovoltaice pentru persoane fizice sau juridice.