Termeni și Condiții

Site-ul www.greensolarfotovoltaic.ro (numit în continuare Green Solar Fotovoltaic) este proprietatea GREEN SOLAR FOTOVOLTAIC LTD S.R.L cu sediul în Comuna Balotești, Str. Ficusului nr. 1, C77, Județ Ilfov, C.U.I. : 45564263.

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor de mai jos.

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Shell Team Aviation.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enuntațe în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

 

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului Green Solar Fotovoltaic – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea companiei și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Conform legii drepturilor de autor, dacă sesizați încălcarea anumitor drepturi intelectuale vă rugam contactați-ne.

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Cu excepția situațiilor în care se precizează altfel, toate numele, logo-urile, mărcile comerciale, mărcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea lui GREEN SOLAR FOTOVOLTAIC LTD S.R.L și nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fără acordul nostru scris, exprimat anterior.

 

Politica de cookie-uri

Website-ul www.greensolarfotovoltaic.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți funcționalitatea și utilizarea website-ului de către vizitatori, precum și pentru a personaliza experiența acestora. 

 

Legea aplicabilă

Prin folosirea site-ului Green Solar Fotovoltaic, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Shell Team Aviation . În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Administratorul site-ului Green Solar Fotovoltaic își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Daca aveți intrebari sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați.